Zvláštnosti podnikatelského prostředí Barmy - Procházková, Lucie; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této práce je představit zemi, shrnout fakta a hlavně podrobně zanalyzovat podnikatelské prostředí očima českých obchodníků a podnikatelů. Zjišťuji jeho specifika, zajímavosti a jeho silné a slabé stránky. Práce také analyzuje obchodní spolupráci mezi Barmou a Českou republikou a poukazuje na případné budoucí perspektivy.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses