Stanovení hodnoty společnosti Rubena, a.s. - Uliarczyk, Jan; Scholleová, Hana, 1964-; Kolář, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této diplomové práce je stanovení tržní hodnoty společnosti Rubena, a.s. na základě veřejně dostupných informací k 30. 4. 2011. Východiskem práce je teoretická část, ve které jsou popsány základní souvislosti a oceňovací metody. Popsaný metodologický aparát je následně aplikován v praktické části, která je zahájena představením společnosti. Další postup, vedoucí k ocenění společnosti, vychází z teoretických doporučení. Nezbytnou součást tak představuje strategická analýza, která je následována analýzou finančního zdraví. Závěr práce obsahuje výrok o hodnotě společnosti.
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses