Obchodní vztahy ČR s Indonézií a jejich perspektivy - Pertl, Nikola; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce analyzuje chronologický vývoj obchodních vztahů mezi Českou republikou, resp. Československem, a Indonésií, a to zejména od období po 1. světové válce. Práce si také klade za cíl informovat o současném stavu, příležitostech a rizicích obchodu České republiky se čtvrtou nejlidnatější zemí světa. V neposlední řadě se práce zabývá výhledy těchto obchodních vztahů do budoucna, a to zejména na základě primárního výzkumu.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses