Obchodní vztahy EU a uskupení MERCOSUR - Petrášková, Marcela; Čajka, Radek, 1983-; Froňková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato práce se zabývá obchodními vztahy EU se státy MERCOSUR. V první kapitole je zachycen vývoj a obecná charakteristika obou celků. Druhá část práce se zaměřuje na historický a aktuální vývoj obchodních vztahů a smluv, které byly mezi EU a MERCOSURem uzavřeny, a na současný stav jednání o Asociační dohodě. Poslední kapitola je věnována analýze obchodních toků EU a ČR se státy MERCOSURu.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses