Barokní Praha v kontextu cestovního ruchu města - Burdová, Marie; Netková, Jarmila; Váňa, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
První kapitola práce popisuje význam cestovního ruchu pro Českou republiku se zaměřením na její hlavní město. Druhá kapitola uvádí základní přehled pražských barokních nemovitých památek a jejich autorů. Ve třetí kapitole je analyzován význam vybraných pražských barokních sakrálních památek pro cestovní ruch. Ve čtvrté je analyzován význam vybraných pražských barokních profánních památek. Poslední kapitola uvádí srovnání návštěvnosti některých architektonických památek v Praze.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses