Vliv implementace odlišných marketingových strategií na hodnotu firmy - Táborský, Michal (2011)
V diplomové práci se zabývám problematikou oceňování podniku v návaznosti na implementaci různých marketingových strategií. První část je věnována teorii oceňování podniku a marketingové strategii. V druhé části se snažím aplikovat teoretickou část na praktickém příkladu firmy Benzina, spol. s r.o. Výsledkem práce je ocenění firmy Benzina po aplikování dvou různých marketingových strategií a porovnání těchto hodnot.