Vliv implementace odlišných marketingových strategií na hodnotu firmy - Táborský, Michal; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
V diplomové práci se zabývám problematikou oceňování podniku v návaznosti na implementaci různých marketingových strategií. První část je věnována teorii oceňování podniku a marketingové strategii. V druhé části se snažím aplikovat teoretickou část na praktickém příkladu firmy Benzina, spol. s r.o. Výsledkem práce je ocenění firmy Benzina po aplikování dvou různých marketingových strategií a porovnání těchto hodnot.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses