Strategie pronikání firmy P&P Jewelry na zahraniční trhy - Perglerová, Lucie (2011)
Tato práce se zabývá strategií pronikání firmy P&P Jewelry na zahraniční trhy. Firma podniká s českou bižuterií vlastní značky Lilien Czech v prostředí Internetu. Cílem této práce je analyzovat současnou marketingovou strategii, odhalit nedostatky a navrhnout změny a další postupy ve strategii nové. Práce obsahuje teoretický popis internetového podnikání a internetového marketingu. Dále pak praktickou část, která se zabývá rozborem současného marketingového mixu, marketingovým výzkumem a SWOT analýzou. V poslední kapitole jsou uvedeny závěry a doporučení.