Analýza protikuřácké politiky České republiky z pohledu marketingu - Brožová, Jana (2011)
Bakalářská práce analyzuje protikuřáckou politiku České republiky se zaměřením na oblast designu cigaretových krabiček. V první části jsou nastíněny povinnosti plynoucí z Evropské unie a také ze strany Světové zdravotnické organizace. Druhá část práce se zabývá efektivností zdravotních varování respektive obrázkových zdravotních varování. Ve třetí části práce je vykreslena kanadská protikuřácká politika a využita pro komparaci s českou. Součástí práce je také vyhodnocení terénního dotazníkového šetření mezi obyvateli České republiky.