Analýza protikuřácké politiky České republiky z pohledu marketingu - Brožová, Jana; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce analyzuje protikuřáckou politiku České republiky se zaměřením na oblast designu cigaretových krabiček. V první části jsou nastíněny povinnosti plynoucí z Evropské unie a také ze strany Světové zdravotnické organizace. Druhá část práce se zabývá efektivností zdravotních varování respektive obrázkových zdravotních varování. Ve třetí části práce je vykreslena kanadská protikuřácká politika a využita pro komparaci s českou. Součástí práce je také vyhodnocení terénního dotazníkového šetření mezi obyvateli České republiky.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses