Marketingové komunikácie golfu v ČR a SR - Tomčová, Zuzana (2011)
Cieľom tejto práce je analýza jednotlivých marketingových komunikácií používaných v golfe v Českej a Slovenskej republike, taktiež analýza marketingových činností dvoch vybraných golfových ihrísk, prostredníctvom ktorých si udržujú svoje postavenie medzi konkurenciou. V teoretickej časti sú spracované základné pojmy marketingu, športového marketingu, marketingovej komunikácie a jej jednotlivé formy v rámci športu v Českej a tiež Slovenskej republike. Témou praktickej časti je rozbor aktivít a následné doporučenie do budúcna v dvoch analyzovaných golfových ihriskách.