Marketingové komunikácie golfu v ČR a SR - Tomčová, Zuzana; Mikeš, Jiří, 1942-; Polišenský, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cieľom tejto práce je analýza jednotlivých marketingových komunikácií používaných v golfe v Českej a Slovenskej republike, taktiež analýza marketingových činností dvoch vybraných golfových ihrísk, prostredníctvom ktorých si udržujú svoje postavenie medzi konkurenciou. V teoretickej časti sú spracované základné pojmy marketingu, športového marketingu, marketingovej komunikácie a jej jednotlivé formy v rámci športu v Českej a tiež Slovenskej republike. Témou praktickej časti je rozbor aktivít a následné doporučenie do budúcna v dvoch analyzovaných golfových ihriskách.
Vedoucí práce: Jiří Mikeš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses