Význam známej osobnosti pre cestovný ruch - Alfons Mucha - Kutilová, Jana; Netková, Jarmila; Mlejnková, Lena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Témou bakalárskej práce je význam známej osobnosti -- Alfonsa Muchu pre cestovný ruch. Teoretická časť, obsiahnutá v prvých dvoch kapitolách práce, vymedzuje trh cestovného ruchu na strane ponuky i dopytu s dôrazom na jeho špecifiká v spojitosti s významnými osobnosťami a predstavuje život a dielo českého secesného maliara, Alfonsa Muchu. Kapitola tretia je analýzou miest, atraktivít, ubytovacích a stravovacích zariadení a produktov cestovného ruchu súvisiacich s Alfonsom Muchom, doplnená o štatistiky návštevnosti a osobné postrehy z návštevy vybraných objektov. Záverečná časť práce je venovaná návrhu trasy, zostavenej z týchto objektov. Súčasťou práce je tiež vlastné dotazníkové šetrenie.
Vedoucí práce: Jarmila Netková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses