Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Nováková, Oldřiška (2011)
Bakalářská práce je zaměřena na cestovní kancelář AXIA, konkrétně na její funkce, činnost, služby, nabídku,konkurenci (Slan Tour, cestovní kancelář Kellner a cestovní kancelář Mayer&Crocus) a v neposlední řadě její propagaci. První část práce je teoretická, kde jsou definovány všechny důležité pojmy. Zatímco druhá část je založena na praktickém aspektu a nejdůležitější téma této části je analýza nabídky pobytových a poznávacích zájezdů cestovní kanceláře AXIA. V této kapitole je také dále zahrnuta analýza dopravních služeb, ubytovacích zařízení, stravovacích služeb a způsobu propagace nabídky. V závěru práce je vyhodnocena cestovní kancelář AXIA a její aktuální nabídka z hlediska SWOT analýzy a dotazníkového šetření.