Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Nováková, Oldřiška; Petrů, Zdenka, 1953-; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce je zaměřena na cestovní kancelář AXIA, konkrétně na její funkce, činnost, služby, nabídku,konkurenci (Slan Tour, cestovní kancelář Kellner a cestovní kancelář Mayer&Crocus) a v neposlední řadě její propagaci. První část práce je teoretická, kde jsou definovány všechny důležité pojmy. Zatímco druhá část je založena na praktickém aspektu a nejdůležitější téma této části je analýza nabídky pobytových a poznávacích zájezdů cestovní kanceláře AXIA. V této kapitole je také dále zahrnuta analýza dopravních služeb, ubytovacích zařízení, stravovacích služeb a způsobu propagace nabídky. V závěru práce je vyhodnocena cestovní kancelář AXIA a její aktuální nabídka z hlediska SWOT analýzy a dotazníkového šetření.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses