Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Palková, Veronika (2011)
Práce je zaměřena na analýzu nabídky cestovní kanceláře Osvěta. V práci jsou nejprve vymezeny pojmy, s kterými se dále pracuje. Poté je charakterizována cestovní kancelář a její konkurence. V praktické části jsou analyzovány pobytové a poznávací zájezdy včetně služeb poskytovaných cestovní kanceláří. Na tuto část navazují možnosti propagace nabídky a způsoby jejího prodeje. V závěru je cestovní kancelář a její nabídka zhodnocena na základě dotazníkového šetření a SWOT analýzy.