Analýza nabídky vybrané cestovní kanceláře - Palková, Veronika; Petrů, Zdenka, 1953-; Bakos, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce je zaměřena na analýzu nabídky cestovní kanceláře Osvěta. V práci jsou nejprve vymezeny pojmy, s kterými se dále pracuje. Poté je charakterizována cestovní kancelář a její konkurence. V praktické části jsou analyzovány pobytové a poznávací zájezdy včetně služeb poskytovaných cestovní kanceláří. Na tuto část navazují možnosti propagace nabídky a způsoby jejího prodeje. V závěru je cestovní kancelář a její nabídka zhodnocena na základě dotazníkového šetření a SWOT analýzy.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses