Prodejní strategie ISIC/ITIC firmy GTS Alive - Böhm, Tomáš (2011)
Tato bakalářská práce zkoumá prodejní a marketingovou strategii firmy GTS Alive, která má jako jediná právo vydávat průkazy ISIC, ITIC a IYTC na území České republiky. Autor v ní analyzuje současnou strategii firmy a situaci na trhu se studentskými průkazy a v závěru navrhuje úpravu strategie na příští dva roky.