Prodejní strategie ISIC/ITIC firmy GTS Alive - Böhm, Tomáš; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato bakalářská práce zkoumá prodejní a marketingovou strategii firmy GTS Alive, která má jako jediná právo vydávat průkazy ISIC, ITIC a IYTC na území České republiky. Autor v ní analyzuje současnou strategii firmy a situaci na trhu se studentskými průkazy a v závěru navrhuje úpravu strategie na příští dva roky.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses