Analýza rizik a zajišťování shody s legislativními požadavky BOZP v organizaci - Malá, Jana; Stříteský, Marek; Fučíková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Diplomová práce se zabývá problematikou analýzy rizik a zajištění legislativní shody BOZP v organizaci. Cílem práce je aplikovat teoretické poznatky z oblasti analýzy rizik a zajištění legislativní shody na konkrétní organizaci a identifikovat pro tuto organizaci všechna rizika, ohodnotit je z hlediska pravděpodobnosti a závažnosti, poté určit nejzávažnější rizika a navrhnout opatření k omezení jejich působení. Použitou metodou identifikace rizik je především bezpečnostní prohlídka, hodnocení rizik probíhá zjednodušenou bodovou metodou.
Vedoucí práce: Marek Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses