Vliv probíhající ekonomické krize na proces měnové integrace v Evropě - Brožová, Jana; Čajka, Radek, 1983-; Černá, Iveta, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit dopady ekonomické krize na vývoj integrace v eurozóně. Na základě statistických dat vypovídajících o ekonomické situaci v Evropské Unii a pravidelných rešerší vybraných zdrojů byly analyzovány pozitivní a negativní vlivy na měnovou integraci. S ohledem na provedenou analýzu byl proveden odhad budoucího vývoje.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses