Získavanie a výber zamestnancov A.T. Kearney - Budišová, Martina (2011)
Cieľom tejto diplomovej práce je charakteristika procesu získavania a výberu zamestnancov v spoločnosti A.T. Kearney. Práca je zameraná na popis súčasných praktík a metód procesu získavania a výberu zamestnancov A.T. Kearney, súčasťou práce sú aj odporúčania pre zlepšenie. Práca je rozdelená na dva celky. V teoretickej časti sa čitateľ dozvie o jednotlivých krokoch a metódach procesu získavania a výberu zamestnancov. Praktická časť obsahuje predstavenie spoločnosti A.T. Kearney, charakteristiku a analýzu procesu získavania a výberu zamestnancov v spoločnosti. Súčasťou praktickej časti je prieskum preferencií študentov pri výbere ich budúceho zamestnávateľa ako zástupcov najmladšej generácie v produktívnom veku, Generácie Y. Záver práce obsahuje návrhy pre zlepšenie súčasných postupov získavania a výberu budúcich zamestnancov v spoločnosti A.T. Kearney.