Získavanie a výber zamestnancov A.T. Kearney - Budišová, Martina; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Kreppke, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cieľom tejto diplomovej práce je charakteristika procesu získavania a výberu zamestnancov v spoločnosti A.T. Kearney. Práca je zameraná na popis súčasných praktík a metód procesu získavania a výberu zamestnancov A.T. Kearney, súčasťou práce sú aj odporúčania pre zlepšenie. Práca je rozdelená na dva celky. V teoretickej časti sa čitateľ dozvie o jednotlivých krokoch a metódach procesu získavania a výberu zamestnancov. Praktická časť obsahuje predstavenie spoločnosti A.T. Kearney, charakteristiku a analýzu procesu získavania a výberu zamestnancov v spoločnosti. Súčasťou praktickej časti je prieskum preferencií študentov pri výbere ich budúceho zamestnávateľa ako zástupcov najmladšej generácie v produktívnom veku, Generácie Y. Záver práce obsahuje návrhy pre zlepšenie súčasných postupov získavania a výberu budúcich zamestnancov v spoločnosti A.T. Kearney.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses