Vývoj dodacích parit v mezinárodním obchodě - Hradecká, Eliška (2011)
Práce se zabývá vývojem dodacích parit v mezinárodním obchodě. Analyzuje souvislost vývoje mezinárodního obchodu a mezinárodně obchodní praxe s jednotlivými dodacími podmínkami. Práce se zabývá vývojem jednotlivých dodacích doložek amerických pravidel RAFTD, okrajově se zmiňuje o Všeobecných dodacích podmínkách RVHP a nejpodrobněji rozpracovává výkladová pravidla Incoterms.