Vývoj dodacích parit v mezinárodním obchodě - Hradecká, Eliška; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Chaloupka, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práce se zabývá vývojem dodacích parit v mezinárodním obchodě. Analyzuje souvislost vývoje mezinárodního obchodu a mezinárodně obchodní praxe s jednotlivými dodacími podmínkami. Práce se zabývá vývojem jednotlivých dodacích doložek amerických pravidel RAFTD, okrajově se zmiňuje o Všeobecných dodacích podmínkách RVHP a nejpodrobněji rozpracovává výkladová pravidla Incoterms.
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses