Ocenění společnosti KORADO, a.s. - Jiruchová, Iveta (2011)
Cílem této práce je stanovení hodnoty společnosti Korado, a.s. k 31. 12. 2010 pro vlastníky společnosti. Práce obsahuje teoretickou část, ve které jsou popsány metody a postupy vztahující se k ocenění podniku. Analytická část obsahuje představení společnosti, strategickou analýzu, finanční analýzu a finanční plán. Ocenění je provedeno metodou účetní hodnoty a metodou volných diskontovaných peněžních toků pro vlastníky.