Ocenění společnosti KORADO, a.s. - Jiruchová, Iveta; Kislingerová, Eva, 1950-; Eisler, Jan, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem této práce je stanovení hodnoty společnosti Korado, a.s. k 31. 12. 2010 pro vlastníky společnosti. Práce obsahuje teoretickou část, ve které jsou popsány metody a postupy vztahující se k ocenění podniku. Analytická část obsahuje představení společnosti, strategickou analýzu, finanční analýzu a finanční plán. Ocenění je provedeno metodou účetní hodnoty a metodou volných diskontovaných peněžních toků pro vlastníky.
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses