Získávání a výběr zaměstnanců do institucí EU - Vašková, Lucie; Šikýř, Martin, 1974-; Mazánek, Oldřich; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce obsahuje popis získávání a výběru zaměstnanců pro instituce Evropské unie. Tuto personální činnost obstarává Evropský úřad pro výběr personálu, který v roce 2010, na základě auditu personálních činností a stížnosti uchazečů o zaměstnání, inicioval EPSO Development Programme. Cílem EPSO Development Programme bylo zlepšit proces získávání a výběru, zejména zkrácení doby jeho trvání a úprava testovací části. Cílem práce je porovnat proces získávání a výběru před a po přijetí EPSO Development Programme a zhodnotit, nakolik byl tento krok úspěšný.
Vedoucí práce: Martin Šikýř
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses