Marketingová strategie slavkovského zámku - Mrvová, Irena; Turnerová, Lenka, 1957-; Drozen, František; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem diplomové práce je popsat aktuální stav marketingového mixu Zámku ve Slavkově u Brna a navrhnout možná zlepšení. Diplomová práce je rozdělena na dvě hlavní části. První kapitola s názvem Teoretická východiska je členěna na tři podkapitoly: Obecnou marketingovou strategii, Destinaci cestovního ruchu a Specifika marketingu v oblasti cestovního ruchu. Hlavním cílem první kapitoly je přiblížení odlišností a zvláštních postupů v oblasti cestovního ruchu. Druhá kapitola Aplikace teoretických východisek na konkrétní destinaci cestovního ruchu se věnuje nejen Zámku ve Slavkově u Brna, ale i Jihomoravskému kraji jako celku. Hlavními tematickými celky je Charakteristika zvolené oblasti, Situační analýza, Formulace vize a cílů marketingu destinace, Volba strategie destinace a Marketingový mix.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses