Marketingové stratégie agentúry CzechTourism - Kováč, Jakub; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Práca sa zaoberá marketingovými stratégiami agentúry CzechTourism, ktorá je združením cestovného ruchu destinácie Česká republika. Cieľom práce je analyzovať tieto stratégie, a tým poskytnúť ucelený pohľad na marketingovú činnosť agentúry. Teoretická časť sa venuje tvorbe marketingovej stratégie všeobecne, špecifikám marketingu neziskových organizácií a destinácií cestovného ruchu. Praktická časť pozostáva zo situačnej analýzy destinácie Česká republika, predstavenia agentúry CzechTourism a analýzy jej marketingových aktivít.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses