Pozice automobilky Volvo ve světovém automobilovém průmyslu se zaměřením na její budoucnost ve vztahu k novému majiteli - Kunčík, Pavel (2011)
Ve své bakalářské práci se zaměřuji na současnou ekonomickou situaci automobilky Volvo a mým cílem je analýza její aktuální pozice na světovém a českém automobilovém trhu. V tomto materiálu také stručně nastiňuji předpokládaný vývoj pod jejím novým čínským majitelem a pokusil jsem se vyspecifikovat potencionální pozitiva a negativa plynoucí z této akvizice.