Pozice automobilky Volvo ve světovém automobilovém průmyslu se zaměřením na její budoucnost ve vztahu k novému majiteli - Kunčík, Pavel; Čajka, Radek, 1983-; Chaloupka, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Ve své bakalářské práci se zaměřuji na současnou ekonomickou situaci automobilky Volvo a mým cílem je analýza její aktuální pozice na světovém a českém automobilovém trhu. V tomto materiálu také stručně nastiňuji předpokládaný vývoj pod jejím novým čínským majitelem a pokusil jsem se vyspecifikovat potencionální pozitiva a negativa plynoucí z této akvizice.
Vedoucí práce: Radek Čajka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses