Specifika obchodu a podnikání na ruském trhu na příkladu vybraných firem - Ullmannová, Šárka; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Jiřička, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Diplomová práce se zabývá zajímavostmi ruského trhu a s tím souvisejícími různými faktory ovlivňujícími fungování vybraných českých firem v RF. Je rozdělena na čtyři hlavní kapitoly. V první je provedena analýza PEST ruského trhu. V následujících dvou je analyzována strategie firem Avia Ashok Leyland Motors s.r.o. a Karex a.s. na ruském trhu. Součástí kapitol je i vlastní doporučení budoucí strategie. V poslední části jsou obě společnosti srovnány i v souvislosti s faktory vyplývajícími z PEST analýzy.
Vedoucí práce: Miroslava Zamykalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses