Zdroje financování neziskových organizací v konkrétních podmínkách občanského sdružení Pohoda - Brožová, Michala; Takáčová, Hana, 1952-; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2011)
Diplomová práce je zaměřena na možnosti financování nestátních neziskových organizací. Skládá se z teoretické a praktické části. Teoretická část obsahuje dvě kapitoly. První nás seznámí s neziskovými organizacemi, jejich charakteristikou a odlišností od ziskového sektoru. Druhá kapitola pak obsahuje údaje o možnostech financování, konkrétně, které všechny cesty může nezisková organizace využít. V praktické části problematiku uvedu na rozboru zdrojů financování konkrétní organizace. Bude se jednat o občanské sdružení Pohoda. Zjistím též, zda všech dostupných cest financování využívá.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses