Finanční analýza podniku GZ digital media, a.s. - Hřebout, Martin (2011)
Cílem finanční analýzy podniku GZ Digital media a.s. je komplexní zhodnocení finančního zdraví podniku za pomoci klasických nástrojů finanční analýzy: rozdílových a poměrových ukazatelů, ukazatele EVA, predikčních modelů aj. V závěru práce provedu srovnání s odvětvím.