Finanční analýza podniku GZ digital media, a.s. - Hřebout, Martin; Schönfeld, Jaroslav; Horník, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem finanční analýzy podniku GZ Digital media a.s. je komplexní zhodnocení finančního zdraví podniku za pomoci klasických nástrojů finanční analýzy: rozdílových a poměrových ukazatelů, ukazatele EVA, predikčních modelů aj. V závěru práce provedu srovnání s odvětvím.
Vedoucí práce: Jaroslav Schönfeld
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses