Obchodní politika EU vůči zemím Latinské Ameriky - Mrnuštík, Jan; Sato, Alexej, 1952-; Daněk, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Obchodní politika EU vůči zemín Latinské Ameriky. Posouzení stávající situace, prognózy a trendy.
Vedoucí práce: Alexej Sato
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses