Firemní kultura společnosti Accenture - Husáková, Klára; Müllerová, Františka, 1948-; Korandová, Jiřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce seznamuje čtenáře s problematikou firemní kultury jednak po stránce teoretické a jednak se věnuje charakteru firemní kultury a jejím dopadům na pracovní prostředí a celkové klima v konkrétní společnosti (Accenture). Cílem práce je tedy primárně orientace v teoretických podkladech a na jejich základě pak pokus o vyhodnocení projekce konkrétní firemní kultury do pracovního výkonu, spokojenosti zaměstnanců a jejich loajality vůči společnosti.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses