Analýza projektového řízení v neziskové organizaci - Vágnerová, Tereza (2011)
Práce má za cíl na základě teoretického aparátu projektového managementu zanalyzovat situaci projektového řízení v neziskové organizaci Sdružení turistických a tábornických oddílů. Zkoumány jsou zejména klíčové postupy podávání žádostí o dotace v grantových programech podpory práce s mládeží a faktory úspěšnosti podaných žádostí.