Analýza projektového řízení v neziskové organizaci - Vágnerová, Tereza; Hrůzová, Helena, 1954-; Šenk, Robert; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Práce má za cíl na základě teoretického aparátu projektového managementu zanalyzovat situaci projektového řízení v neziskové organizaci Sdružení turistických a tábornických oddílů. Zkoumány jsou zejména klíčové postupy podávání žádostí o dotace v grantových programech podpory práce s mládeží a faktory úspěšnosti podaných žádostí.
Vedoucí práce: Helena Hrůzová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses