Analýza ponuky vybranej cestovnej kancelárie zameranej na detské tábory - Soušková, Silvia; Petrů, Zdenka, 1953-; Herget, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cieľom bakalárskej práce je rozobrať ponuku cestovnej kancelárie C.K. Agentúry Eso. V úvode práce sú vysvetlené základné pojmy z oblasti cestovného ruchu, ako cestovná kancelária, cestovná agentúra a vymedzený je aj pojem sociálny cestovný ruch. Nasledujúca kapitola popisuje detské tábory a špecifické znaky, ktoré musia byť pri organizovaní zotavovacích podujatí dodržané. Ďalšie kapitoly sa už venujú konkrétnej cestovnej kancelárii a analýze služieb tvoriacich jej letný tábor "Na Baronu Paprsek". Rozobraná je aj propagácia a podpora predaja, ktoré cestovná kancelária používa na oslovenie zákazníkov. V závere práce je tento letný tábor zhodnotený na základe dotazníkového prieskumu a práca je ukončená SWOT analýzou.
Vedoucí práce: Zdenka Petrů
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses