Analýza nabídky vybrané cestovní agentury - Kosová, Zuzana (2011)
Cílem práce je analyzovat nabídku produktů cestovní agentury STUDENT AGENCY. Teoretická část obsahuje vymezení vybraných pojmů cestovní ruchu, je představen zákon č. 159/1999 Sb., o některých podmínkách podnikání v oblasati cestovního ruchu. Druhá kapitola charakterizuje společnost STUDENT AGENCY, stručně je nastíněna historie firmy i získaná ocenění. V následující části jsou podrobeny nabízené vlastní i zprostředkované produkty detailní analýze. Pozornost je věnována nástrojům pro podporu prodeje a konkurenčním výhodám. Práci uzavírá celkové zhodnocení analýzy.