DECIBAR - výroba a prodej unikátního zařízení pro fyzické inventury nápojů v restauracích - Kvasnička, Jan (2011)
Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro projekt výroby unikátního zařízení Decibar. První část práce je teoretická a popisuje různé struktury a podoby podnikatelských plánů. Druhou částí práce je samotný podnikatelský plán. Obsahuje popis podnikatelské příležitosti, popis produktu, analýzu trhu, marketingovou strategii, finanční plán, SWOT analýzu a analýzu rizik. Výsledkem práce je posouzení realizovatelnosti daného podnikatelského záměru.