DECIBAR - výroba a prodej unikátního zařízení pro fyzické inventury nápojů v restauracích - Kvasnička, Jan; Svobodová, Ivana, 1969-; Orlík, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2011)
Cílem diplomové práce je sestavení podnikatelského plánu pro projekt výroby unikátního zařízení Decibar. První část práce je teoretická a popisuje různé struktury a podoby podnikatelských plánů. Druhou částí práce je samotný podnikatelský plán. Obsahuje popis podnikatelské příležitosti, popis produktu, analýzu trhu, marketingovou strategii, finanční plán, SWOT analýzu a analýzu rizik. Výsledkem práce je posouzení realizovatelnosti daného podnikatelského záměru.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses