Obchod potravinářskými výrobky mezi ČR a Francií - Šembera, Martin (2011)
Tato diplomová práce se věnuje obchodu potravinářskými výrobky mezi Francií a ČR. První část představuje francouzský potravinářský průmysl. Druhá část analyzuje vývoj a trendy dovozu francouzských potravin a možnosti uplatnění českých potravin na francouzském trhu. Třetí část zkoumá podmínky pro dovoz cidru, zkvašeného jablečného moštu, do ČR.