Obchod potravinářskými výrobky mezi ČR a Francií - Šembera, Martin; Gullová, Soňa, 1954-; Klosová, Anna, 1942-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Tato diplomová práce se věnuje obchodu potravinářskými výrobky mezi Francií a ČR. První část představuje francouzský potravinářský průmysl. Druhá část analyzuje vývoj a trendy dovozu francouzských potravin a možnosti uplatnění českých potravin na francouzském trhu. Třetí část zkoumá podmínky pro dovoz cidru, zkvašeného jablečného moštu, do ČR.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses