Analýza cestovního ruchu ve vybraném městě (Sokolov) - Bakanová, Markéta (2011)
Bakalářská práce se zabývá analýzou cestovního ruchu ve městě Sokolov. Cílem práce je analýza a zhodnocení současného stavu cestovního ruchu ve městě a porovnání tohoto stavu s potenciálem, které město nabízí. Teoretická část se zabývá vymezením základních pojmů z této oblasti. V dalších částech práce obsahuje základní údaje o městě, zhodnocení nabídky cestovního ruchu a infrastruktury. Závěrečná část obsahuje SWOT analýzu, plány do budoucna a návrhy a opatření pro další rozvoj cestovního ruchu v Sokolově.