Analýza cestovního ruchu ve vybraném městě (Sokolov) - Bakanová, Markéta; Jarolímková, Liběna; Zábranská, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Bakalářská práce se zabývá analýzou cestovního ruchu ve městě Sokolov. Cílem práce je analýza a zhodnocení současného stavu cestovního ruchu ve městě a porovnání tohoto stavu s potenciálem, které město nabízí. Teoretická část se zabývá vymezením základních pojmů z této oblasti. V dalších částech práce obsahuje základní údaje o městě, zhodnocení nabídky cestovního ruchu a infrastruktury. Závěrečná část obsahuje SWOT analýzu, plány do budoucna a návrhy a opatření pro další rozvoj cestovního ruchu v Sokolově.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses