Analýza cestovního ruchu ve vybraném městě (Harrachov) - Bartoňová, Lucie; Jarolímková, Liběna; Kondrashov, Alexey; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2011)
Cílem bakalářské práce Analýza cestovního ruchu ve vybraném městě (Harrachov) je zhodnocení současné situace cestovního ruchu v Harrachově a analýza předpokladů pro jeho rozvoj. První část vysvětluje pojmy cestovního ruchu využité v této bakalářské práci a stručně charakterizuje město Harrachov. Praktická část obsahuje analýzu potenciálu města, jeho primární a sekundární nabídky cestovního ruchu. Harrachov je následně porovnáván s městy v jeho blízkém okolí, na území České republiky i v zahraničí. Zahrnuta je také SWOT analýza, jež kvalitativně vyhodnocuje vnitřní i vnější prostředí destinace a analýza poptávky. Z výsledků analýz jsou vyvozeny závěry a navržena opatření.
Vedoucí práce: Liběna Jarolímková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2011
Rok obhajoby 2011
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses