Analýza cestovního ruchu ve vybraném městě (Český Krumlov) - Paštyková, Markéta (2011)
Analýza se zabývá cestovním ruchem v Českém Krumlově. Je popsána nabídka cestovního ruchu v tomto městě, zahrnuta je také SWOT analýza města, je zhodnoceno využití potenciálu města.